Postajališče za avtodome

CARAVAN D.O.O.

Trgovina z motornimi vozili in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Naslov

CARAVAN D.O.O.
CESTA LJUBLJANSKE BRIGADE 9
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  95398970
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5288002000
 • Šifra dejavnosti:
  45.200
 • Dejavnost:
  Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Aktualne akcije

Predprostor za kombi Albatros

12.03.2024

Cena z DDV: 509,00 € --> 412,30 €

Model predprostora ALBATROS je namenjen tistim, ki se z svojim vozilom pogosto selijo iz enega prostora na drugega. Velikost predprostora je cca 8 m2. Okna so opremljena s senčili. Lahka postavitev. Tla so prišita na dno predprostora in niso pritrjena z zadrgo. Odličen in prostoren.


Delovni čas

pon. - pet..: 8:30-16:30

Opis

Caravan letos praznuje 30 let. Smo pooblaščeni prodajalci in serviserji za prikolice, avtodome in originalne rezervne dele ter dodatno opremo Adria, Sun Living, Dethleffs, Sunlight, Knaus in Weinsberg in Laika. V okviru navtičnega programa ponujamo napihljive čolne in gliserje. V trgovini prodajamo vso dodatno opremo za kampiranje od šotorov, miz, stolov do šotorske galanterije. Smo pooblaščeni prodajalec in serviser tudi za proizvode Thetford (kemični WC-ji, kemikalije za kemični WC, hladilnike) in Alphatronics (TV, kamere, itd.).

Ključne besede

Prodaja in servis, prikolice, avtodomi, dodatna oprema, originalni rezervni deli za Adria, Sun Living, Dethleffs, Knaus, Weinsberg, Laika, navtični program, napihljivi čolni, SUPi, električna kolesa, električni skiroji, oprema za kampiranje, Thetford, Alphatronics, kemični WC, kemikalije za kemični WC, hladilniki. Oprema in vse za kampiranje, dodatna oprema za avtodome in prikolice, dobaviteljev Teleco, Brunner, DWT, Reimo, ASCI vodič Camping Card, AL-KO, CADAC, Camping Profi, Crespo, Dometic, Eurotrail, Fiama, Frankana, Outwell, Thule Omnistor, Trem, Yachticon, Wigo, Movera.
Mreža postajališč za avtodome MPZA, postajališče za avtodome, stebrički za oskrbo z vodo, stebrički za oskrbo z elektriko, stebrički za praznjenje WC kaset, izpust sive vode, infrastruktura za PZA.

Galerija slik