Graverstvo, pokali, medalje

GRAVERSTVO, POKALI, MEDALJE, GRAVIRANJE BRUNO KOSI S.P.

Proizvodnja kovinskih izdelkov, razen strojev in naprav >> Površinska obdelava in prekrivanje kovin; mehanska obdelava kovin >> Druga površinska in toplotna obdelava kovin

Naslov

GRAVERSTVO, POKALI, MEDALJE, GRAVIRANJE BRUNO KOSI S.P.
TRŽAŠKA CESTA 294
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  73230634
 • Matična številka:
  1478320000
 • Šifra dejavnosti:
  25.619
 • Dejavnost:
  Druga površinska in toplotna obdelava kovin

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

pon. - čet.: 8:00-16:00
pet.: 8:00-15:00
sob., ned. in prazniki: zaprto

Ključne besede

Graverstvo, pokali, medalje, štampiljke, značke, plakete, samolepilne nalepke, CNC gravure, laserske gravure, izrez folije, print na 'vse', gravura, laser, nalepka, graviranje.

Uredniški opis podjetja

Graverstvo Bruno Kosi s.p. je podjetje z dolgoletno tradicijo. Delovati so pričeli leta 1975 in takrat kot prvi v Sloveniji začeli izdelovati medalje. Izdelava medalj je še vedno ena njihovih glavnih storitev. Danes za svoje stranke oblikujejo in izdelujejo unikatne medalje. Po dogovoru s stranko medaljo dopolnijo z želenimi napisi, logotipi in ostalimi grafičnimi elementi. Njihova prednost je v tem, da strankam nudijo celovito storitev, kar pomeni, da po navodilih stranke in z uporabo strankinih logotipov in napisov prevzamejo oblikovanje medalje, pripravo orodja za izdelavo in samo izdelavo medalje v želeni količini. Njihovih kakovostnih medalj so veseli vsi zmagovalci.

Povezano z medaljami imajo kot dopolnitev svoje ponudbe na voljo pokale za športne in druge priložnosti. Izdelujejo pokale iz kovine, lesa, stekla in pleksi stekla, posebnost pa so pokali v obliki figur, ki so vedno bolj priljubljeni. Pokale izdelujejo v več velikostih in barvah, vsem pa je skupna vrhunska kakovost.

Poleg izdelave štampiljk, plaket, značk in izreza folije je njihova osrednja dejavnost graviranje. Gre za precizno računalniško vodeno graviranje, pri čemer lahko opravijo graviranje na različne materiale kot so les, kovina, plastika, pleksi, steklo, steklenice, kristal, papirni materiali in druge. Gravirajo s CNC stroji ali laserjem, kar jim omogoča rezanje celo debelejšega akrilnega stekla. Glavni izdelki s področja graviranja so razne napisne ploščice, arhitekturni modeli, srednje veliki označevalni sistemi, markiranje matrik - tudi v velikih količinah.

Galerija slik

Video predstavitev