Izpušni sistemi Lauš d.o.o., Šentvid Pri Stični

IZPUŠNI SISTEMI LAUŠ D.O.O.

Proizvodnja motornih vozil, prikolic in polprikolic >> Proizvodnja delov in opreme za motorna vozila >> Proizvodnja drugih delov in opreme za motorna vozila

Naslov

IZPUŠNI SISTEMI LAUŠ D.O.O.
ŠENTJURJE 5 A
1296 ŠENTVID PRI STIČNI

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  65985214
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5817528000
 • Šifra dejavnosti:
  29.320
 • Dejavnost:
  Proizvodnja drugih delov in opreme za motorna vozila

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Aktualne akcije

Klub Lauš - do kar -16% popusta

27.02.2023

KLUB LAUŠ - UŽIVAJTE V ŠTEVILNIH AKCIJAH!

Ker cenimo redne stranke - do kar -16% popusta.

Članstvo v Klubu Lauš je brezplačno in brez obveznosti, prijavite pa se lahko preko spleta ali osebno v servisu.

Ob vsakem obisku prejmete dodaten popust, popusti pa se seštevajo in večajo.

Delovni čas

pon - pet: 8:00 - 17:00

Opis

Izpušni sistemi:
Izdelujemo in tržimo visoko kvalitetne izpušne sisteme za vsa osebna, terenska in lahka tovorna vozila. Uporabljamo visoko kvalitetne materiale in najsodobnejšo tehnologijo, kar nam je omogočilo, da smo prvi v Sloveniji prejeli Evropsko homologacijo CEE. Zagotavljamo dvoletno garancijo na naše izpušne lonce. Naše izdelke neprestano izboljšujemo z novimi materiali in proizvodnimi procesi. Nudimo vam tudi izdelavo izpušnih sistemov po naročilu, športne izpušne lonce in okrasne nastavke.

Hitri servis:
-Popravila vseh znamk avtomobilov, ki so v garanciji, ob tem vaš avto obdrži garancijo.
-Strokovna, hitra in kvalitetna storitev z garancijo za vgrajene dele.
-Priprava avtomobila na tehnični pregled, ki ga ob poprejšnem dogovoru za vas tudi opravimo.
-Menjava olja, filtrov, zavornih ploščic, jermenov, svečk, žarnic, akumulatorjev, polnjenje klime, ..., hitri servisi, redni servisi in redna popravila.

Vulkanizerstvo:
Nudimo vam širok izbor pnevmatik, jeklenih in aluminijastih platišč različnih dimenzij in proizvajalcev. Opravimo premotažo in centriranje pnevmatik z laserskim strojem.

Avtopralnica:
Strojno čiščenje avtomobilov v avtomatizirani avtopralnici, ročno čiščenje, notranje čiščenje vozila, globinsko kemično čiščenje, poliranje vozila.

Ključne besede

Izpušni sistemi: izpušni lonci, gibljive cevi, katalizatorji, izpušni sistemi za osebna, terenska in lahka tovorna vozila, dvoletna garancija, izdelava po naročilu, športni izpušni lonci, okrasni nastavki, hitri servis: popravila vseh znamk avtomobilov, priprava na tehnični pregled, menjava olja, zavornih ploščic, jermenov, svečk, žarnic, akumulatorjev, polnjenje klime, hitri servis, redni servis, večja popravila, vulkanizerstvo: širok izbor pnevmatik, jeklenih in aluminijastih platišč različnih dimenzij, premontaža in centriranje pnevmatik z laserskim strojem, avtopralnica: strojno čiščenje v avtomatizirani avtopralnici, ročno čiščenje, globinsko kemično čiščenje, poliranje vozila, proizvodnja, nakupi na obroke.

Uredniški opis podjetja

Podjetje Izpušni sistemi Lauš se nahaja v Šentvidu pri Stični, kjer izdelujejo izpušne sisteme za vsa osebna in lahka tovorna vozila z dvoletno garancijo. Njihov servis pa se nahaja v Ljubljani v bližini nakupovalnega središča BTC City na Leskoškovi cesti 9b. Nudijo vam hitri servis vseh znamk avtomobilov in kombijev, tudi tistih v garanciji. Pripravijo vam avto za tehnični pregled in ga po dogovoru tudi sami opravijo. Polnijo klime, menjajo olje, filtre, zavorne ploščice, jermene, svečke, žarnice, akumulatorje in opravijo vsa večja popravila in redne servise. Imajo širok izbor avtomobilskih gum ter jeklenih in aluminijastih platišč. Pnevmatike vam premontirajo in z laserskih strojem centrirajo. V ponudbi imajo tudi strojno čiščenje avtomobilov v avtomatizirani avtopralnici, notranje čiščenje vozil, globinsko kemično čiščenje, poliranje in ročno pranje.

Poslovne enote in podružnice

Servis

Leskoškova cesta 9b
1000 Ljubljana
Telefon: 01 524 93 00, 01 524 93 02
Faks: 01 524 93 01
E-mail: info@laus-slo.com

Proizvodnja

Šentjurje 5a
1296 Šentvid pri Stični
Telefon: 01 524 93 00
Faks: 01 524 93 01
E-mail: proizvodnja@laus-slo.com