Venum PC - servis, odkup in prodaja računalnikov, Kranj

VENUM PC - SERVIS, ODKUP IN PRODAJA RAČUNALNIKOV

Popravila računalnikov in izdelkov za široko rabo >> Popravila in vzdrževanje računalnikov in komunikacijskih naprav >> Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot

Naslov

VENUM PC - SERVIS, ODKUP IN PRODAJA RAČUNALNIKOV
CESTA JAKA PLATIŠE 18
4000 KRANJ

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  28102258
 • Matična številka:
  7250398000
 • Šifra dejavnosti:
  95.110
 • Dejavnost:
  Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

tor. - čet.: 14:00-19:00
pet.: 14:00 - 18:00
sob., ned.: zaprto
prazniki: zaprto

Opis

Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli

Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani najdete tudi novice iz sveta računalništva in spletno trgovino.

Venum PC je podjetje, ustvarjeno iz ljubezni do tehničnih stvari. Osredotoča se predvsem na gaming izdelke, kot so gaming računalniki, tipkovnice, stoli in ostale dodatne komponente z gaming področja.

Njihovi izdelki so kakovostni in ugodnih cen. Poleg novih izdelkov ponujajo tudi rabljene ali obnovljene namizne in prenosne računalnike z daljšo garancijo. Prednost podjetja je, da obiskovalci lahko določene izdelke pred nakupom preizkusijo, hkrati pa nudijo usmerjanje in svetovanje za pravi nakup, odvisno od potreb in želja kupcev.

Nenehno izobraževanje zaposlenih je v prid posameznikom, ki potrebujejo pomoč pri izbiri in sestavi različnih konfiguracij računalnikov, denimo za igranje iger, obdelavo video posnetkov, arhitekturno risanje, strojno zahtevna opravila in podobno.

Ključne besede

Računalniški servis, racunalniski servis, popravilo računalnika, popravilo racunalnika, popravilo prenosnika, servis računalnikov Kranj, servis računalnikov, servis prenosnika, servis računalnika, gaming pc, trgovina venum, trgovina venum pc, računalniška trgovina, racunalniska trgovina, trgovina z računalniki, trgovina z prenosniki, gaming računalnik, gaming računalniki, prenosniki, rabljeni prenosniki, obnovljeni prenosniki, novi prenosniki, poceni računalnik, poceni prenosnik, prenosniki akcija, računalniške komponente, rabljeni računalniki, poceni gaming računalnik, računalniki akcija, HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer, Toshiba, Venum, Planet Tuš Kranj.