VINILES

Trgovina na drobno, razen z motornimi vozili >> Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z drugo gospodinjsko opremo >> Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s preprogami, talnimi in stenskimi oblogami

Naslov

VINILES
BINKELJ 1
4220 ŠKOFJA LOKA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  21284946
 • Matična številka:
  3949834000
 • Šifra dejavnosti:
  47.530
 • Dejavnost:
  Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s preprogami, talnimi in stenskimi oblogami

Podjetje na zemljevidu

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

pon. - pet: 9:00-15:00
sob., ned.: zaprto

Opis

Viniles je družinsko podjetje z več kot desetletnimi izkušnjami pri polaganju vseh vrst talnih oblog. Zavedamo se, da je izbira tal po katerih boste hodili v prihodnjih letih velika naložba in mi smo tu, da bo odločitev za vas čim enostavnejša.

Z veseljem vam bomo dali vse informacije, ki jih boste potrebovali za vse vrste tal, ki vas zanimajo, bodisi za vaš dom ali vaše poslovne prostore. Nudimo vam polno storitev, saj imamo svoj razstavni salon, kjer si lahko ogledate in spoznate posamezne materiale, pri tem svetujemo kaj je najbolj primerno ter poskrbimo za zanesljivo in kakovostno izdelavo.

Ključne besede

PVC talne obloge, vinil, parket, laminat, stopnice, parketarstvo.

Uredniški opis podjetja

Viniles je pravi naslov, ko se odločate za menjavo oziroma nove talne obloge ali vgradno pohištvo. Ponujajo po meri narejene vgradne omare iz različnih materialov z 10-letno garancijo.
V razstavnem salonu v Škofji Loki nudijo na ogled vse vrste talnih oblog in stopnic. Salon obratuje vsak delovni dan od 9:00-15:00, po predhodni telefonski najavi tudi v drugih terminih. Parket, laminat, pluto in druge obloge vam po želji vgradijo sami. Katalogi z vzorci talnih oblog so na voljo na spletni strani.