Zavod ŠOLT

ZAVOD ŠOLT

Izobraževanje >> Drugo izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje >> Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje

Naslov

ZAVOD ŠOLT
SVETČEVA ULICA 9
1000 LJUBLJANA

Kontakt

 • Telefon:
  01 242 12 70
 • GSM:
  051 611 968
  051 610 913
 • Fax:
  01 242 12 79

Podatki

 • Davčna številka:
  17235863
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.2000 naprej
 • Matična številka:
  1453343000
 • Šifra dejavnosti:
  85.590
 • Dejavnost:
  Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje

Podjetje na zemljevidu

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Aktualne akcije

Tečaj za voditelja čolnov

13.10.2021

Na tečaju vas bomo pripravili na izpit za voditelja čolnov.

Začetek tečaja 15. 11. 2021

Za več informacij obiščite www.zavod-solt.si

Oktobrski jezikovni tečaji

13.10.2021

Odprt vpis v oktobrske jezikovne tečaje!

Začnemo 18. oktobra 2021.

Online, 28 jezikov, tiskano gradivo, vse stopnje in ugodne cene.

Za več informacij obiščite www.zavod-solt.si

Delovni čas

ponedeljek - četrtek: 8:00-16:00
petek: 8:00-13:00

Opis

Zavod ŠOLT (zavod za izobraževanje) deluje od septembra 2000, nastal pa je pod okriljem Društva ŠOLT. Glavne dejavnosti Zavoda ŠOLT so izobraževanje, zaposlovanje mladih, izboljšanje zaposlitvenih možnosti mladih in s tem boljša integracija mladih v širše družbeno življenje. V okviru izobraževanja pripravljamo pestro izbiro jezikovnih, strokovnih in športnih tečajev. Tečaje pripravljajo in vodijo študentje višjih letnikov in profesorji ter drugi strokovnjaki, specializirani za posamezna področja. V okviru Zavoda ŠOLT deluje fotokopirnica, ki vam nudi storitve po zelo ugodnih cenah. Za bolj ustvajalne pa je 24 ur na dan na voljo uporaba Foto temnice ŠOLT. Skupine, v katerih potekajo tečaji so majhne, dinamične, udeleženci so večinoma študentje, nekaj dijakov in ostali. Ena večjih prednosti tečajev so tudi nizke cene, saj pri organizaciji programov sodelujemo s Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani (ŠOU Ljubljana).

Ključne besede

Jezikovni tečaji, športni tečaji, strokovni tečaji, tečaj, EILC, Erasmus, računalniški tečaji, tečaji tujih jezikov, jezikovna šola, tečaji za vaditelje čolnov, tečaj znakovnega jezika gluhih, foto tečaj, tečaj retorike, izdelava naravne kozmetike, krojenje, šivanje, Feng Šuj, tečaj slovenščine, inštrukcije.

Uredniški opis podjetja

Zavod Šolt se nahaja na dveh lokacijah, za Bežigradom in v Rožni dolini v Ljubljani. Sedež zavoda se nahaja v Rožni dolini v študentskem naselju, blok št. 7. Na obeh lokacijah se izvajajo tečaji in vpisi, na voljo pa so tudi vse informacije.
Glavne dejavnosti Zavoda ŠOLT so izobraževanje, zaposlovanje mladih, izboljšanje zaposlitvenih možnosti mladih in boljša integracija mladih v širše družbeno življenje. V okviru izobraževanja nudijo pestro izbiro jezikovnih, strokovnih in športnih tečajev. Skupine tečajnikov so majhne in dinamične. Prednost tečajev so nizke cene, saj pri organizaciji sodelujejo s Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani. Možna je prijava preko spletne strani ali po telefonu.Tečajev se lahko udeležijo tako mladi kot odrasli, saj niso omejeni le na študente.
V okviru zavoda deluje fotokopirnica, za bolj ustvarjalne pa je 24 ur na dan na voljo uporaba Foto temnice.

Poslovne enote in podružnice

Poslovalnica Bežigrad (učilnice in fotokopirnica)

Vojkova ulica 63
1000 Ljubljana
E-mail: copy.vojkova@gmail.com