Prezračevanje

PREZRAČEVANJE, E-NETSI D.O.O.

Arhitekturno in tehnično projektiranje; tehnično preizkušanje in analiziranje >> Arhitekturno in tehnično projektiranje in s tem povezano svetovanje >> Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje

Naslov

PREZRAČEVANJE, E-NETSI D.O.O.
ŠMARTINSKA CESTA 58
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  11043687
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 25.04.2005 naprej
 • Matična številka:
  2088185000
 • Šifra dejavnosti:
  71.129
 • Dejavnost:
  Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Prezračevanje, rekuperacija, prezračevanje z rekuperacijo, servis Paul aparatov, pasivna gradnja, varčevanje z energijo, ekološka gradnja, alternativni viri enegrije, sanacija stanovanj, zidna plesen, Ljubljana, e-netsi, e netsi, enetsi, Zehnder Ag iz Švice.

Uredniški opis podjetja

Podjetje E-netsi d.o.o. deluje na področju trajnostne gradnje. So dobavitelj najsodobnejše opreme pri nizkoenergijski in pasivni gradnji. Svetujejo vam pri zasnovi projektov učinkovite rabe energije, projektiranju in izvedbi energetsko optimalnih stanovanjskih gradenj, nizkoenergijskih in solarnih stavbah, toplozračnih ogrevalnih sistemih. Pripravijo preglede projektnih dokumentacij in ponudb za različne razpise.

Specializirani so za prezračevanje (z rekuperacijo ali brez) in so zastopniki nemškega proizvajalca rekuperatorjev Paul Wärmerückgewinnung. Ponujajo najsodobnejše rekuperatorje ter tehnično in logistično pomoč pri vseh fazah investicije, saj nudijo celovito storitev. Več informacij in ponudbo za prezračevanje najdete na njihovi spletni strani www.prezračevanje.si.

Po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ponujajo brezplačno polurno svetovanje v njihovem demonstracijskem salonu na Šmartinski cesti 58 v Ljubljani. Izkoristite ga!

Galerija slik

Video predstavitev